Translate our blog

Στρατηγός (εα) Ταμουρίδης Νικόλαος. Διαλύσανε την Ορθοδοξία,,, μαζί και τον Ελληνισμό


Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Ουκ ο λίγες φορές έχει εκφράσει ο Στρατηγός τις απόψεις του για το αισχρό σύστημα που τρώει σαν τον καρκίνο την Ελλάδα (Γη, Περιουσίες), τους Έλληνες (Ζωές) και την Ορθοδοξία (Πνεύμα, Πίστη), όμως το συγκεκριμένο άρθρο του είναι διαφορετικό από όλα..

Όπως θα καταλάβετε παρακάτω,,, κάθε παράγραφο του,,,, μεταφράζετε σε αδίκημα, και το αδίκημα σε ποινή, και η ποινή η ελάχιστη είναι ισόβια,,,,, για να μην αποδοθεί δικαιοσύνη από τον λαό,,,, κάτι σαν λαϊκά δικαστήρια όπως σε άλλες χώρες….

Μήπως το άρθρο του,,, με το γάντι πάντα,,,, υπενθυμίζει τα κακουργήματα και τις εγκληματικές οργανώσεις που έχουν στηθεί στις πλάτες μας, ώστε η μεσαία τάξη να φτωχοποιηθεί,,, οι φτωχοί να ”κοιμηθούν”,, και οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι;;;;; και μέσα από αυτό το άρθρο να χτυπάει καμπανάκι για το μέλλον των εγκληματικών οργανώσεων;;;;

Να θυμίσω, να τονίσω, και να δημοσιεύσω κατ’ εξακολούθηση,,, ότι ο Στρατηγός μεταξύ και άλλων 8 ατόμων, είναι στην Διοικούσα Επιτροπή του νέου κόμματος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, που έχει διαφορετικούς στόχους από τις εγκληματικές οργανώσεις που κρύβονται πίσω από τις ασυλίες και τις ταυτότητες των Βουλευτών, ώστε να εκπληρώσουν τις εντολές των ξένων πατρώνων τους που βαδίζουν σε σκοτεινούς διαδρόμους….!!!!

Ο θρήνος της ελληνικής υπερηφάνειας!

Ελλάδα, έτος 2017 μετά Χριστόν! Έτος θαυμαστόν!

Έτος υπερηφάνειας! Επιτέλους εμείς οι νεοέλληνες νοιώθουμε υπερήφανοι!

Υπερήφανοι για τα ‘’δημοκρατικά’’ μας αισθήματα. Υπερήφανοι για τον »ανθρωπισμό» μας! Υπερήφανοι για τον »διεθνισμό» μας!

Υπερήφανοι για τις πολύχρωμες gay παρελάσεις! Οι στρατιωτικές και οι μαθητικές πρέπει να καταργηθούν γιατί τονώνουν το εθνικό φρόνημα!

Υπερήφανοι γιατί ονομάζουμε τα Σκόπια »Μακεδονία». Σιγά το πράμα!

Υπερήφανοι γιατί ουσιαστικά παραδώσαμε τα νησιά μας σε δυτικούς και ανατολικούς αλλοεθνείς κι αλλόθρησκους! Τι κι αν χύθηκαν ποταμοί αίματος για να ελευθερωθούν;

Υπερήφανοι που στο Αιγαίο και στη Θράκη αλωνίζουν οι Τούρκοι! Τι κι αν αποτελούν προπύργια του Ελληνισμού;

Υπερήφανοι γιατί στα σχολειά μας επιτέλους επικρατεί αναρχία, βιάζεται η αγία μας γλώσσα, καταργούνται τα θρησκευτικά, οι άριστοι στιγματίζονται. Τι τη θέλουμε την εθνική παιδεία;

Υπερήφανοι γιατί διώξαμε από τη χώρα το μείζον των Ελληνικών επιχειρήσεων. Τι κι αν η ανεργία στη χώρα καλπάζει;

Υπερήφανοι που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι μας επιστήμονες μετανάστευσαν στο εξωτερικό για να επιζήσουν. Τι πειράζει; Το δημογραφικό μας πρόβλημα θα το λύσουν οι ξένοι!

Υπερήφανοι γιατί υπογράφουμε ταπεινωτικές συμφωνίες για να πάρουμε δανεικά. Τι κι αν υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών; Εμείς να ‘μαστε καλά.

Υπερήφανοι γιατί επιτέλους γκρεμίσαμε τα εθνικά μας τείχη για να περάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι στη χώρα μας. Και επιπλέον γιατί σε χρόνο μηδέν τους στεγάζουμε, τους σιτίζουμε και τους επιδοτούμε. Τι πειράζει που χιλιάδες Έλληνες κοιμούνται στο δρόμο ή κάτω απ’ τα γεφύρια και ψάχνουν στα σκουπίδια για το καθημερινό τους φαγητό;

Υπερήφανοι γιατί (υποκριτικά;) δακρύσαμε, γιατί κλάψαμε για τα τους δύστυχους πρόσφυγες και μετανάστες! Ας τους δώσουμε λοιπόν τώρα την ελληνική ιθαγένεια για να τους απαλύνουμε τον πόνο. Έτσι, σύντομα θα έχουμε άλλο ένα εκατομμύριο ‘’έλληνες’’ στη χώρα μας! Τι πειράζει που αυτοί δεν θα έχουν με εμάς καμία κοινή καταγωγή, κοινή θρησκεία, κοινή ιστορία, κοινή πολιτιστική κληρονομιά, κοινά ιδεώδη, κοινά εθνικά χρώματα; Αρκεί που έδρασαν και πάλι τα ευαίσθητα ελληνορθόδοξα αισθήματά μας, ακούγοντας τα κλάματα των κροκοδείλων στα σύγχρονα πλυντήρια εγκεφάλων που μας καθηλώνουν καθημερινά με τις ώρες στον άνετο καναπέ μας!

Υπερήφανοι που κάνουμε ότι ακριβώς λένε τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ζόμπι, που έξω από τις υγρές κρυψώνες τους κελαηδούν στα ζεστά τηλεοπτικά παράθυρα και ο απόλυτος φαρισαϊσμός των ΜΜΕ αγγίζει το απόγειό του.

Υπερήφανοι που υπακούσαμε στα κελεύσματα αυτών που καθημερινά κατηγορούμε ότι έχουν έρθει στη χώρα μας και υποχρεώνουν τους αδύναμους πολιτικούς μας να πουλάνε ότι πολύτιμο έχουμε και να αποδομούν κάθε πυλώνα ισχύος του έθνους.

Υπερήφανοι γιατί επιτέλους χτυπάμε αυτή τη μισητή Ορθοδοξία! Αυτός είναι ο μεγάλος εχθρός του συστήματος! Γι αυτό λοιπόν, έξω από το Σύνταγμα της χώρας! Γι αυτό λοιπόν, τζαμιά! Τζαμιά και μιναρέδες παντού, να εξαφανιστούν οι εκκλησιές και τα καμπαναριά!

Υπερήφανοι για την πολιτική μας ορθότητα! Γιατί εμείς δεν είμαστε ‘’οπισθοδρομικοί’’ ή ‘’αναχρονιστικοί’’ ή »ομοφοβικοί» ή ‘’ξενοφοβικοί’’. »Είμαστε όλοι πρόσφυγες»! Είμαστε »αλληλέγγυοι»!

Τώρα πλέον είμαστε αληθινά υπερήφανοι!

Γιατί σ’ αυτά τα χώματα, τα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων, ο ελληνισμός χάνεται, η ορθοδοξία διαλύεται!

Τώρα πλέον, μπορούμε να θρηνήσουμε το μέλλον της Ελλάδας. Έτσι κι αλλιώς, μάθαμε να κλαίμε…

Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

ΥΓ: να θυμίσω πως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ήταν το ΜΟΝΟ πολιτικό κόμμα που αντέδρασε ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ (δείτε εδώ >>>)  στην βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας και του Σταυρού, στο πάρτυ “υπερηφάνειας” των έγχρωμων ανθρώπων με τα κοινωνικά τους φύλα… για την πορεία της υπόθεσης,,, θα ενημερωνόσαστε τακτικά, καθώς η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ βάση τεκμηριωμένης κατάθεσης, αναμένει τις αντιδράσεις της Δικαιοσύνης….. (να δούμε,,,, γέρνει τελικά η ζυγαριά ;;;;;)

Facebook: Νίκος Ταμουρίδης (>>>>>)

1 σχόλιο:

 1. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.

  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ.
  ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).
  ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,
  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ
  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,
  ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΕΧΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

  Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ
  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΖΩΟ(ΠΡΟΒΑΤΟ) ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΜΑΝΔΡΙ-ΤΗ, ΔΟΥΛΟ
  ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ, ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ
  ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ.
  ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ), ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΚΗΝΙΤΕΣ,
  ΔΕΝ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

  ΟΙ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ
  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,
  ΦΟΝΟΥΣ, ΑΙΜΑΤΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (ΖΑΧΑΡΙΑΣ Θ΄ 13). ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ
  ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ("ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ", ΕΚΛΕΚΤΟΣ).

  ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ,
  ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.

  ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
  ".....ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" (ΑΡΧΙΡΡΑΒΙΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝ.

  ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ
  ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ
  ΕΒΡΑΙΟΥ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΗΣΑΙΑ.
  ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΡΡΑ (ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ) ΚΑΙ ΘΑΜΑΡ!

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ
  ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, ΟΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ "...ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΑΒΡΑΑΜ..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αποτελούν θέσεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...